Ik ben Nele

Dit is mijn plek. Mijn online plek. Ik voel me hier comfortabel. Comfort is een goed startpunt om te wereld te exploreren. Om het leven als experiment te omarmen. Om liefde te ontdekken. In mezelf. Voor mezelf. Voor anderen. Om het over lijf en leven te hebben. En mijn stokpaardjes en hoe uiteindelijk alles aan elkaar gelinkt is. Hoe ik hou van mensen die durven duwen. Die kwetsbaar durven zijn. Die het lef hebben te delen wat hen het diepst raakt.

Lijven zijn om lief te hebben, niet in het minst door jezelf. Jouw lijf, mijn lijf, samen energie voelen, keuzes maken, grenzen aangeven, me overgeven, liefde delen. Lijven los van hokjes.

Ik hou van mezelf in al mijn paradoxen. Lui en beweeglijk. Stabiel en intens. Enthousiast en afwachtend. Moederdier en eeuwig 16. Hetero en gay. Positivo en Dieptezoeker.

Mensen zijn mijn favoriete wezens. Ik hou van alle maten, gewichten, stil of luid, zacht of hard, veelzijdig of expert. Hoe verschillend en ook weer heel erg hetzelfde we allemaal zijn. Hoe we onze aard niet kunnen verstoppen en we allemaal liefde nodig hebben. Hoe elk gesprek een verhaal kan worden. Daar hou ik van. Never a dull moment.

Liefs,
Nele

PS: professioneel ben ik De Prettige Rebel. Ben je nieuwsgierig, check dan zeker even deze link. Wie weet verras je jezelf wel.