De Prettige Rebel

Ik ben het huis van De Prettige Rebel. Ik huisvest al haar werk, haar dromen. De Prettige Rebel is man en vrouw, sterk en kwetsbaar, verbinding en afstand, lijf en hoofd, angst en overgave, woede en vergeving, intimiteit en expressie, veelheid en eenvoud.

Ik heb een missie en een droom. Misschien is dat wel hetzelfde. Dat is goed. Alles is mogelijk. Mijn lijf is mijn barometer, mijn ijkpunt, mijn fundering, mijn pretpark, mijn grootste liefde.

Een wereld creëren vol mensen met jubelende lijven en eigenwijze levenskeuzes. Wilde, gevoelige, veelzijdige, intelligente lijfgenoten begeleiden naar een leven dat deugd doet, zin geeft, goesting opwekt, stof doet opwaaien, waarin moed ontwaakt om in de stroom te gaan zwemmen of net de rust door even op de oever te gaan zitten.

Ik coach, ik werk samen, ik begeleid, ik verbind, ik zie, ik geef, ik ontvang.
Ik voel, ik zie, ik raak, ik word geraakt. Het is een feest om jou te mogen zien, echt te zien. Voel jij je klaar om gezien te worden?

Niets is ‘moeten’, wel van ‘voelen’. Ben je verrast door wat mijn woorden met je doen? I feel you. Neem je tijd. Voel je woorden of zinnen die je wil delen? Eén woord of een heel verhaal. Weet je niet wat je ermee moet? Zet dan alleen dat ene deurtje open en laat iets van je horen, zien. Ik luister. Stuur me dat ene bericht dat te moeilijk is om voor jezelf te houden.